TADYA’dan Geleneksel Kahvaltı Şenliği için çağrı var!

Tahtacıörencik Doğal Yaşam Kolektifi (TADYA) olarak uzun zamandan beri köyümüzde doğal üretimin artması, çevrenin korunması ve kırsal turizmin yaygınlaşması adına çaba gösteriyoruz. Şu an TADYA içinde 15 aile olarak üretim yapıyor ve aracısız şekilde şehirdeki destekçilerimize ulaştırıyoruz. (Facebook adresimiz)

TADYA ve köy ile ilgili çeşitli bilgileri www.tahtaciorencik.org web sitesinde bulabilirisiniz.

Geleneksel hale gelen TADYA kahvaltı şenliğimizi 13 Ağustos Cumartesi günü, 10:00’dan itibaren Süvari Çayı kıyısında yapacağız. TADYA üreticilerinin doğal ürünlerinden oluşan ikramlar ücretsiz olacak. Ayrıca, kahvaltı sonrasında Süvari Çayı kıyısında ve köyde zaman geçirme, köylüler ve TADYA üreticileriyle tanışma, çiftliklerini ziyaret etme ve doğal olarak üretilmiş ürünlerden alma imkanlarınız da olacak.

Etkinliğimize toplu ulaşım desteği sağlanmayacaktır. Kendi araçlarınızla gelip köy ve çevresinde dilediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. Şenliğe katılmak için kayıt zorunlu değil. Ama katılmak istiyorsanız aşağıdaki formu kullanarak isminizi ve katılacak kişi sayısını bildirmeniz planlama yapmamıza yardımcı olacaktır: https://forms.gle/kXUm8Dk1339jrHNx7

Öncesinde Tahtacıörencik Ziyaret Rehberi’ni okuyabilir ve köy haritalarını inceleyebilirsiniz.

NOT: Atık çıkarmamak adına kahvaltı etkinliğimize katılmak isteyenlerin beraberlerinde tabak, çatal, kaşık ve bardaklarını getirmeleri rica ediyoruz.

#gıdamızgeleceğimiz